Uhlíková sloučenina

Uhlíková sloučenina

Anotace: -

Mám status Růženky
Co dřímá na vavřínech
A zvou mě králem flegmatiků
Že prý si účtenky
Které my život přines
Zaplatím teprv u hrobníků

Problémy vyhnívají
Od masa kazí duši
Semnou to ale ani nehne
Pořád se načítají
Chyby mě nepoučí
Osud mě přes koleno přehne

Nevím, čí je to vina
Že slyším na ostruhy
Ze dna se nejraději drápu
Uhlíková sloučenina
V diamantu z tuhy
Změním se až v největším tlaku.
Autor Bolder, 02.05.2011
Přečteno 257x
Tipy 8
Poslední tipující: Emmelia, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně popsané,otázka je zda je to dobře nebo ne...odhnívat...

02.05.2011 09:30:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí