Bublinky v dešti

Bublinky v dešti

Anotace: ...mimo jiné...

Černý mrak si sako leští,
květiny žádá o zapůjčení motýlka,
barokní fontána vypouští bublinky v dešti,
opeřenému dravci schází do sbírky nová pírka.

...která zrovna letí...

Jarní dech ovlažil ústa k vášnivým polibkům,
vzdychá cesta, kroutící se prachem a kamením,
zamilovaní se oddávají milostným náladám a požitkům,
vzkvétající stromy hovoří v písních k přírodním znamením

...za zvuku lučních kobylek...

Únavná řeč modlitbiček svatých paniček,
hladících při tom obřadně pejsky po nosáncích,
dostává se jim dušeného masa do prosících tlapiček,
setrvávají po boku svých ochranitelek v altáncích.
Autor Tomáš Přidal, 02.05.2011
Přečteno 346x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, Jiná, hatlapatla, la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí