Vyhni se

Vyhni se

V tvý duši jsou malý pochybnosti
Úplně normálně rozežírají kosti
Potřeboval bych očistnou lázeň
Stal se z tebe blázen
Na co bych měl věřit
Ráno začíná se šeřit
Vyhni se pastím v lesích
Vyhni se smyčkám oprátek
Může to být konec
anebo tvůj nový začátek
*
Nepřiměřená porce zmatku

Venku útočí mlha
a já mám v hlavě nejasno
Kostižerové jsou na svých místech
a v tkáních života se blýskají úlomky naděje
Ranní svita těžkooděnců vchází do mého bytu
A já zoufale vstupuji hlavou do televizní obrazovky
Je to, myslím, nepřiměřená porce zmatku
Autor Otakar Ševčík, 03.05.2011
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: hatlapatla, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, povedla se. st

03.05.2011 15:46:00 | hatlapatla

Skvělá

03.05.2011 12:50:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí