Městem

Městem

Anotace: --------------

Hříšné město sní svůj sen a platí svou daň noci
já vězeň němých stěn, ztracený bez pomoci
děkuji za tu chvíli, děkuji za ten čas
kdy město řve a kvílí, kdy neskrývá svůj hlas
útržky osudů lepí se tu na boty
velké lásky, velké žaly šeptají své tiché věty
věčná stará lehká ženská, věčná poušť co nezná vláhu
učí tu svět o pokoře, učí svět milovat Prahu.
Autor Hanzi, 04.05.2011
Přečteno 373x
Tipy 15
Poslední tipující: Bambulka, Gabrielle, labuť, Linzerka, modrá..., Sweet KiWi, NikitaNikaT., CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) díky ..

12.07.2011 04:22:00 | Hanzi

...
útržy osudů lepí se na boty
tos´, Praho, ty?
...
Tisíce zvuků,
vůní libých nespočet,
osudů na tisíc let.
Kdo jednou propadl Ti,
zůstat či vrátit se ...
ho to nutí
...

18.05.2011 06:18:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí