Podivný ráno

Podivný ráno

Anotace: z letních dnůů

Měla jsem s sebou deku
už ani nevim proč

seděly jsme na kameni
měli jsme žízeň
jemně trávou zkouřeni
v kapse ani floka
měli jsme žízeň
kdyby aspoň loka
ale kapsy jsou prázdný
Karlův most plnej lidí
my na dece s kusem papíru
třídní už se po nás pídí
ale my chcem prodat čmáranice
Měli jsme žízeň
Češi na nás srali
neznaj tu trýzeň
když v puse je sucho
A kapsy prázdný
deka papír a tužka
pak přišel černoch rázný
a dal nám 50 korun.
Karlův most plnej lidí
a přišel dělník z tropů
divnej fízl kolem slídil
z mostu Karlova
nás vyhnal
Černoch se stavbařskou čepicí
jedinej chápal oč jde
potěšil mě jak jepici
který prodloužil život.
Dal nám 50 korun.

Měla jsem
s sebou deku
už ani nevim
proč
Autor Lalia Error, 06.05.2011
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí