MLJT

MLJT

Anotace: .

Melodie lásky, kterou postihl čas.
Lásky, která nikdy neměla dvojici.
Je to ta píseň uvnitř nás.
Tebe jen tebe, bez lící.

Melodie lásky, která nikdy nezaniká.
Lásky, k představě milého.
Je to tím - nikdy nevzniká.
Teplo domova, jedním vydýchané.
mljtě.
Autor Němá, 06.05.2011
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí