neznýmý

neznýmý

Anotace: neznámý název

Dnes jsem se stál tvým ochráncem tvého těla,
myslím, že jsem na místě anděla,
pokaždé se před tvé tělo stavím jako štít,
tak to asi má být,
nikdo mě při bránění tvého těla nezastaví,
kromě tvého hlasu,
jsem tvůj štít,
jsem tvůj meč,
tas mě kdykoliv potřebuješ,
volej mé jméno když jsi v nouzi,
já budu ti pomáhat aby si mohla plout po moři.
Autor Míšánek, 07.05.2011
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí