neznámé

neznámé

Anotace: neznámý název

Ztratil jsem diamant v hlubinách moře,
chtěl bych ten diamant vylovit
a znovu v dlaních držet,
jenže ještě se žádný člověk tak hluboko ponořit neodvážil,
ale já jsem tak šílený,
že jsem ochoten se pro ten diamant se ponořit.
Byl to jediný kousek kamane,
kterému jsem se svěřil,
že jsem mu věřil a věřím dodnes.
Autor Míšánek, 07.05.2011
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí