Ku obědu!

Ku obědu!

Anotace: ale no tak..

co se vaří na plotně?
nikdo neví avšak přec
voní to tam ukrutně
zatápí i pec

holčička se chvěje, těší
mami, můžu masíčka?
dej si k tomu kaši
ochutnej teď bratříčka
Autor Démogorgon, 07.05.2011
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí