PRŮVAN CITU

PRŮVAN CITU

Anotace: průvan myšlenek

schované jsou myšlenky
za zrcadlem tiché
jaké jsou domněnky
co jsou tak plaché
poznámky v duši
dialog hříchu
proč jen to ruší
v tom tichu
naplní tě touha
zůstanou jen slzy
jen cesta dlouhá
hledaný návrat
příliš brzy
co nutí poznat
co nutí lhát
ta myšlenka proteče...
usměj se člověče
usměj se lásko,
poslední sedmikrásko
ta poslední naděje
co se tak vzdaluje
v tom svém ukrytu
v průvanu citu.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 08.05.2011
Přečteno 258x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Danga, labuť, hatlapatla, NikitaNikaT., jitka.svobodova, zenge, CULIKATÁ, Květka Š., la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí