Zastavěli jste mi dětství

Zastavěli jste mi dětství

Anotace: O dětství, o tom jak nám/mi z něho už nic nezbylo, jen vzpomínky. O tom jak místa, kde jsme si hrávali se změnila a už dávno nejsou taková. O světe bez fantazie, který se rozrůstá. O světě, kde jsou budovy nejdůležitější.

Staré domečky z mechu a větví
rozkopaly nové adidasky
rozdupaly i ostatní hračky

vodní hráze z prken
odnelsy už proudy času
odnesly i tóny dětských klasů

domky na stromech, kde žili tarzani
rezebrali stavaři
již dávno nejsou na hraní

jeskyni, kde žila příšera
srovnali se zemí
zabili příšeru
dětský smích i dětské řádění

betonové džungle
zastavěli místa dětství
už není nikde nic
mám chuť dát jim pěstí

už dávno neexistují místa
kde jsme si dřív hráli
na doktory, na barbary

zastavěli jste mi vzpomínky
moje všechno, moje štěstí
zastavěli jste mi moje dětství.
Autor Metal Lady, 08.05.2011
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí