Proces

Proces

Anotace: ....§úoigdf

S konečnou platností
prohlášen za lháře
soud čtvrtek půl páté,
píše do diáře
Nemůže uvěřit slovům
od přítele
posílá dáreček, zve
ho do prdele
Kolibřík nasál
nektaru dosti
lhář kuje pikle
k lhářově zlosti
S konečnou platností
prohlášen za vraha
soud plný úchylů
svlékl ho do naha
Kolibří velitel dusí se
nektarem
vrah myslí na sebe
dělá to po starém.
S konečnou platností
pověšen za zradu
soud na to sral
nesvolal poradu
Zrádce už visí
soudci jsou krysy!
Autor Lalia Error, 09.05.2011
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí