Až za okraje

Až za okraje

Anotace: ...jen trocha myšlenek a zvláštně sevřeného pocitu.

V kapkách zacházejícího slunce
pozoruji východ nových střípků časových,
těch budoucích i minulých.

…Je to jen časové kuropění
uprostřed denního bdění
a tichého nočního snění.

Je to jen pár snímků
ve vlastním očním objektivu
fotografů-amatérů.

Je to jen čas na dýmku
v nově nalezeném kolektivu
nepříchozích pasažérů…

V zábalu z lístků zeleného čaje
vycházíme spasit svou budoucnost.
A zajdeme až za okraje.
Autor Denael, 09.05.2011
Přečteno 226x
Tipy 5
Poslední tipující: jvacl, blue, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí