Perla

Perla

Anotace: Chceš cigáro? Ne, mám svoje..

Exploze má žebra lámou
Natažené nervy se trhají
Mám potřebu vidět tu tvář známou
Abstraktní hlasy mě volají

Jejich řeči moc nerozumim
Toužím po tom ji znát
A přitom nevím zda mě chtějí
Bojím se jich a snažim se nebát

Projít bránou dokáže každý
Ať už hrdě nebo zakopnu druhým krokem
Má mysl mě vraždí
Jdu proti větru omezen rokem

Již několik mnoho dní jsem okouzlen
A očarován iluzemi
Snad jsem se nezbláznil
Jestli jsem si to nevymyslel
Už ani nevím

Myšlenky se jí z očí ztrácí
Já však mám svojí práci
„Chceš cigáro?“
„Ne, mám svoje“

Tak o co jí jde..?!

Sunday morning mi z ní i cestou do supermarketu
Myslím jen na tu perlu
Je moje perla

A jestli jsem si to nevymyslel
Měl bych míň přemýšlet
A víc mluvit
Autor Bourdon d'Charpiott, 09.05.2011
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí