Ajnaboha

Ajnaboha

Anotace: Virnes

Cebules koram natrabu ohajo.
I chodim pozarnicky na strikacku horem dolem chladim
A aby netrebo vola bikom obutit hajom pres travku kozy treba
Ono není třeba aby vše hlavu patu mělo tak jako činí naši co za nás mluví.
Oni konají my skonáme.
Netřeba.
Honit je bičem třeba je.
Vidět, slyšet, píchat i dýchat dáno je.
Je
Bylo
Bude
Vidym
Slisym
Myju y viju
taky pyju az dopyju pomúšu
třeba přemůžu a nebo neslyším nevidím hraju betla taky poker možná šachy a co když IQ je jak tykve?
Hrabat zákopy, léčit mrtvé, zbrojit a pak se do uniformy strojit.
Měls být zabit!!!
A né dobyt. Přebít pobyt dobit být.
Nechudom preznevos trebe je.
Hovno v kalhotech....
Autor umělec2, 09.05.2011
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..nooo..žíješ vpravdě..zajímavě....nebo je to jinak?!
:-)))

10.05.2011 19:50:00 | isisleo

Jéminkote! To je nadělení! Co s tím budem robiť?!!

09.05.2011 22:22:00 | Judita

Víš ty, že tomu vůbec nerozumím? Proč to tedy píšeš? Protože to žiju víš?!

09.05.2011 21:24:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí