Nemůže pršet pořád

Nemůže pršet pořád

Anotace: Inspirace : Jane Siberry - It Can´t Rain All The Time (píseň s filmu The Crow neboli Vrána)

Kráčíme úzkou cestou
pod kouřovým nebem
Někdy nepoznáš rozdíl
mezi tmou a světlem
Důvěřuješ v to, v co věříme?
Když nevidíme -
to je ten nejpravdivější test
Když nevidíme...

Slyším nohy dusající
v ulicích pod námi
Okna se rozbíjejí
Žena padá
Někde je zrada
Je těžké uvěřit,
že láska může zvítězit...

Nebude pršet pořád
Nebe nebude padat věčně
A i když se tahle noc zdá být dlouhá,
ani tvé slzy nebudou padat věčně

V noci jsem měla sen
Přišel jsi sem
do mého pokoje
Vzals mě do svého náručí
Šeptals mi do ucha
Díval ses mi do očí
Líbals mé rty
Řekls mi :
"Nesmíš přestat věřit!"
Pak prázdnota obklopila vyschlé moře
mého nejtemnějšího smutku

Až ve chvíli, kdy jsem se cítila v bezpečí,
usnula jsem v tvém náručí
Slzy se spustily, když jsem se probudila
a tys byl pryč
Slyšíš mě?

Když se cítím osamělá
Ležím uprostřed noci bdělá
Přeji si, abys tady byl
Chybíš mi
Kéž bys mi mohl říct,
že je něco víc, v co mohu věřit
Nebo je tohle vším?

Slyším nohy dusající
v ulicích pod námi
Okna se rozbíjejí
Žena padá
Někde je zrada
Je těžké uvěřit,
že láska může zvítězit...

Nebude pršet pořád
Nebe nebude padat věčně
A i když se tahle noc zdá být dlouhá,
ani tvé slzy nebudou padat věčně
Autor unstoppable, 10.05.2011
Přečteno 860x
Tipy 3
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí