VLKODLAČÍ NOC

VLKODLAČÍ NOC

Anotace: není to taky jen schizofrenie ?

Slunce nesvítí
slyšíš zavytí
vlkodlaka v noci
když nabírá moci

Mění se ve zvíře
co neztrácí se víře
podle pudů jen žije
všechno kolem zabije

pak se ráno probudí
a mrtvoly uvidí
a vůbec to nechápe
proč mu z rukou krev kape

byl to on či on to nebyl ?
kdo ty všechny lidi zabil
to situace velmi sporná
jestli je postava záporná
Autor ostuda lidstva, 10.05.2011
Přečteno 231x
Tipy 5
Poslední tipující: E., Pythonissa__, whiolet, Do Ga
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stojím za vlkodlaky ! Kdykoliv, kdekoliv...
ST ! ;-)

13.05.2011 19:43:00 | Pythonissa__

Kdo jen napsal brutálně rýmuje?.....ty rýmy, všechno špatně, trhá mi to uši

11.05.2011 13:34:00 | whiolet

haf

10.05.2011 23:27:00 | Do Ga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí