Pohled z okna

Pohled z okna

Anotace: Abstraktní vyjádření odpoledního vedra

Rozpoutávající se peklo jarní,
doufajíc v odpověď tvou,
kolem mě jsou kola koulejíc se dokola,
přitakájíc tak-jako že taktně,
křičí na mě řečí zlou, ba velmi ojedinělou,
volající sousedka se volanému dovolá.

Paprsky prachu prolétajíc prádlem,
dopadajíc dráždí dýhové dřevo,
žaluzie padající pod chtíčem ukrýt se,
sekají však list květiny za oknem.

Připadá si jako, na francouzském dvoře,
na popravě gilotinou,
oděna je prachem - poměrně však spoře,
rozsekanou kytku nahradíme jinou.
Autor Psychicky.labilni, 11.05.2011
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí