Prázdno..ta

Prázdno..ta

Anotace: psáno z nezdaru

Jsi fajn kluk,
tak pojď,
dáme si pár panáku na baru,
pak budeš zdát se mi
ještě více fajnovej.

Něco nám chybí.
Tyhle pátky jsou
stejný.
Chcem uhasit žízeň
a zabít věčnou prázdnotu.
Tak pojď propít duši

z rozmaru
Autor Nussichoco, 11.05.2011
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí