Strašná Serena

Strašná Serena

Anotace: krutá paní strašností

Líčidla děsivé krásy
rozmazává si kolem očí
Strašná Serena,
krutá paní strašností,
z kterých místo mrazení
běhá po zádech
desatero várování...

Její hrad
chrání Saramský průsmyk,
přes který se dostanou
pouze stateční bijci,
když svedou z úbočí
děsivé přízraky,
střílející bumerangy
s žihadlovými hroty...

Bijec, který svede
boj se strašnost-paní
obvykle končí s bodákem
v srdci...

Potrpí si na své bezpečí
tato krutá žena,
ráda zkouší nové zbraně
a nebojí se použít své krásy,
která vyzařuje v plamenech hrůzy,
když se bijec oddá jejímu silnému polibku...

Jakmile se Serena dotkne jazyka,
na kterém kromě chuťových pohárků
má i jedové žlázy,
muži se zastaví dech
a s křečovitou tváří,
když se nemůže nadechnout,
zdechne jako pes...

Ať se jakkoliv chytá za hlavu,
jed působí rychle,
a po minutě nikoho nic nebolí...

...možná tak Strašnou Serenu svědomí...

ona však má svoji taktiku,
jak s (mrtvými) muži naloží...

...v kobkách s hady
Autor Tomáš Přidal, 12.05.2011
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: Irigrein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí