Ještě chvíli..

Ještě chvíli..

Anotace: 1.2.3

Na obočí, na řasy, na prdel, nanesu melír.
Co mám udělat pro to, abych tu byl a nebyl.
Pod kůži, nad kůži se smíchem blázna.
Klesám do kolen, padám do prázdna.

Límec košile mačkám v dlani.
Jsem umělým mužem v umělé paní.
Pod kůži, nad kůži vytepu vzkaz.
O tom co semnou provedl čas.

Hodiny zkrátily,můj směšný interval.
Kéž by se vrátily,rád bych tu setrval.
Zapálím, sfouknu-sfouknul a zapálil..
Narodím, umřu-umřel a narodil..
Autor eddy1 1 11, 13.05.2011
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: CoT, Charibeja, Metcheque, Severka, jaňa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Chci-li zmizet beze stopy, nebudu se v řece topit...", vliv J.H. Krchovského je tam patrný, ale je fajn číst i něco jiného než uplakánky a láskobolky...;)

14.05.2011 09:12:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí