Utajená krása

Utajená krása

Anotace: .

Bodláky z tanečních jdou,
unavené, ale šťastné.
Až to tajemství zhasne,
tak tvou tmou
přijde nový den.

Mlčky se kladou do trávy a píchají
kolemjdoucí bosé nohy.
Nikdo neocení jejich krásu,
od boku je slovem střelí.
A přesto budou vonět.

Květy bodláků jsou barevné
jako každé jiné.
Co tě napadne, když se zeptám,
co z toho plyne?

Vina se vine...
Autor Sanmaro, 15.05.2011
Přečteno 318x
Tipy 14
Poslední tipující: voslík, hašlerka, Lady Carmila- Políbená mlhou.., ilona, Maryje..., No Shame, Elča
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

SUPERTIP a jdeš přímo do oblíbených!!!

11.07.2011 18:36:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

Ach,nádhera!Píšeš moc hezky!:-)ST

04.07.2011 03:08:00 | ilona

od boku je slovem střelí..

Luxusní verš!

16.05.2011 12:11:00 | No Shame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí