Vymítání

Vymítání

Anotace: něco o duši :)

tělo se rozletělo
však duše zůstala stát na místě
přibitá hřebíky, to je jisté
zůstala na místě, tiše se dívala
očka měla smutná, snad trochu plakala
chtěla odejít z téhle země
už nikdy nevrátila se moje duše ke mě
Autor Metal Lady, 16.05.2011
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí