Klepky nebolej

Klepky nebolej

Anotace: další způsob.....

Tramal,codein,demerol
v hlavě hučí rocknroll
diazepam rohypnol
uspí každý srdce bol.

Apaurin vyžene stres
plegomazin potlačí splín
a tohle všechno dal jsem dnes
neptal jsem se jestli smím.

Pošlu se tam,kde to páchne
prášků remix vodka spláchne
v pekle maj rádi sebevrahy
ti vždy převrátí boží váhy
maj to dole bez práce.

Našeptávač:

klepky nebolej
prostě jen usneš
žes byl pitomej
to už teď neřeš
zapils to,
tak jen čekej
...........
na smrt.
Autor Marcone, 16.05.2011
Přečteno 541x
Tipy 14
Poslední tipující: Charibeja, hatlapatla, modrá..., No Shame, Maryje..., labuť, la loba, Trystan ap Tallwch
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost smutný,ale vyznáš se v lécích...

18.05.2011 08:15:00 | modrá...

To mě vyděsilo a dost.

16.05.2011 21:26:00 | EM EM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí