Výkřik

Výkřik

Anotace: Každý si najděte to své.

Zloděj na hradě.
Poddaní prasata
hrabají v zahradě-
hledají ze zlata,
to co už nezbylo.

Všechno sežrali,
co sežrat nešlo
to aspoň prodali
a co z toho vzešlo??

Nic namazané ničím,
zalité bezobsažným.
A já tu teď křičím
nad cílem nedosažným,
že chceme slušně žít…
Autor vox animi, 17.05.2011
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí