mámení

mámení

Anotace: lákám ji ale on nechce

Máš v očích plamínky záhady,
dáš úsměv pro trochu nálady,
znáš kouzlo kterým věci zlomíš,
proč slzy roníš,
jseš mojí princeznou z obrázku,
věř můžem zahrát si na lásku,
chceš,? nic to není jen propast mámení,
tak pojď spadnem spolu do ní.

Pojď jsi jak motýlek v notýsku,
loď která uvízla na písku,
hoď za hlavu všechno co bolí a nepovolí,
pryč jsou léta panen a medvídků,
jdou dnes už jinou máš nabídku,
tvou hlavu změní ta propast mámení,
tak pojď skočíme spolu do ní.

chci jenom hladit vlasy tvý,
neříkej ne vždyť to se smí,
co tenhle dotyk napoví,
tvý duši plyšový,
pokud neskočíme se asi nikdy nedovím.
Autor blackoun, 17.05.2011
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí