Jaro

Jaro

Anotace: Trocha volnýho verše mírně klišovitýho charakteru :-)

V krvi mi koluje právě narozený jaro
kvete mi páteř jako všechno kolem
dejchá se mnou vítr
slunce se se mnou dívá
jak se probouzí svět
nevadí mi že mi svýni paprsky
pořezalo obličej - on si zvykne
už jen proto že mi nálada dnešního odpoledne
kreslí na tvář úsměv kterej nemizí
a v hlavě se mi zvedly stavidla nádrží
jenž jsou plny pozitivních myšlenek
zmizel sníh a zmizely obavy
zas jsem o kus dál
od duševní popravy
v dálce na mě čeká něco novýho
a blízko jsou touhy za tím jít
Zapadající slunce je mi pozvánkou
do dalšího dne
Autor No Shame, 18.05.2011
Přečteno 270x
Tipy 22
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, ŠEDIVÁ MYŠ, Lea Aura, Psavec, NikitaNikaT., jvacl, René Vulkán, Gabrielle, labuť, la loba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neotřelé

19.05.2011 00:11:00 | René Vulkán

Mě každý jarní sluníčko vytahuje pihy, lump jeden... :-))

18.05.2011 22:57:00 | labuť

když už dejcháme pospolu
pod vejškou aleje topolů
a žvejkáme svý trávy střapatý
tak mohli bysme pustit se do ňáký debaty :)

18.05.2011 19:26:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí