Intimní chvíle náctiletého

Intimní chvíle náctiletého

Anotace: Nemám rád frajery plné testosteronu.

Počítač již běží,
načítají se ony bludy,
a úd mezi dvěma údy
dávno je již věží.

Počítač dávno zapnutý,
18 mi bylo již,
čekám na tu její skrýš,
on už je celý napnutý.

V okénku co načítá se,
na "play" kliknout myší,
už zrychleně dýší,
s orgasmem - to počítá se!

Hrané ozývají se steny,
ruka hbitě mrská se,
kouká jak tam m-dá se
pocákané už jsou stěny.

Natahuje ruku svou
pro ubrousků balení,
otírá své "stvoření",
kliká na kříž v horním rohu,
otře pak i svoji nohu.

Nenápadně vymazává
historii v počítači
my však víme co se děje
a to nám všem snad dost stačí...
Autor Psychicky.labilni, 19.05.2011
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí