Kateřina IV.

Kateřina IV.

Anotace: ...............

Zas další den
slunce vyšlo
zas další den
kdy uvidím tu dívku

která květiny zná
o nich příběhy povídá
co jiného k ní říct
než jen je to poklad
který má ve svém srdci

Kateřino…
o tobě se mi zdá
že máš úsměv slunce
ve skleněném domě měsíce
se srdcem zlatým
které rozehřeje každou místnost
ve velkém hradě
Autor Vlk v rouše, 21.05.2011
Přečteno 293x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Kristine Clary-Aldringen, Anjesis, NikitaNikaT., Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí