Jsem žebrák moje milá

Jsem žebrák moje milá

Anotace: Proměnlivá doba, proměnliví lidé…

Podívej se na mě moje milá
Tak podívej se
Co jsi tenkrát mermo mocí chtěla

Člověk bez práva
Tak to je jenom k steku
Člověk bez slova
A teď mu slovo dáš...

Hrát si na žebráka moje milá
To je jenom k zlosti
Dyť i žebrák má spoustu povinností
Tak podívej se na něj milá
A přestaň si zakrývat oči
Oči,které nevidí...

Podívej se na mě milá
Žebrák ti stojí u nohou
Tak podívej se na žebráka
On stojí tu před tebou

Zakrýváš si oči moje milá
Až on to uvidí
Zasměje se a odplivne si zlostí
On už se nestydí...

Tak podívej se na mě moje milá
Tak podívej se
Co jsi tenkrát mermo mocí chtěla
Autor pledge.cz, 22.05.2011
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí