sladkých osmnáct

sladkých osmnáct

Anotace: Když člověk zasní se do své nevinnosti :)

Sladkých osmnáct
ty v úsměvu ji zářily
vždyť ty její rudé rty
až do srdce mě pálily.

Sladkých osmnáct
pas formovaný pro muže
sukně, lehčí než vzduch
která se zvedat nemůže.

Sladkých osmnáct
ve tváří úsměv princezny
ve vlasech kytka růžová
nevinnost v očích tiše zní.

Sladkých osmnáct
sladší než cukr, sladší než med
potkal jsem sladkých osmnáct
kéž bylo by mi stejně let.

Sladkých osmnáct...
Autor klajusenka, 22.05.2011
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí