Hmyz

Hmyz

Anotace: ..

Hmyz dotěrný kolem mne sedá,
hnusí se mi,
je všude, v celé zemi.

Krovky jeho křídel,
do uší řežou,
jeho kusadla,
hryžou ruce.

V hlavě myšlenky revoluce,
šetřím si na repelent!
Autor Désolé, 23.05.2011
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Impardonnable, Mahtiel.quicksnake.cz, Findë
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí