Cvok

Cvok

Anotace: :D

Každé ráno ve škole,
úsměvem mě vítá,
v její tváři vidím,
jak ráda mě vídá.

Když do lavice usednu,
hned mluvit začíná,
do konce dne se už nezastaví,
pořád jenom povídá.

Kdo čekal by, že v pátek budu mít jí dost,
že o víkendu budu chtít klid mít,
tomu neudělám bohužel radost,
protože není nic lepšího, než s ní někam vyrazit.

Když všemu se smějeme,
alkoholem posilněné,
na stejné vlně naladěné.

Se vším se jí mohu svěřit,
vím, že se jí dá věřit.
Vím, že mě nikdy nezradí,
vím, jo, prostě vím, že ona je nejlepší!!
Autor Gaia.M, 23.05.2011
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí