Jako pampeliška

Jako pampeliška

Anotace: ...

Jsem jako pampeliška,
kterou sfoukneš ve větru …
lístek,
chřadnoucí v Tvém objetí.

Zvláštní dar mám,
polibek Ti na tvář dám.
Je to pravda,
nesním jen?
Můj milý si dnes, zítra, v onen den?

Každý den, než položím hlavu svou,
na polštář, na deku, v srdci mém …
plující myšlenku já mám.

Kvanta chci Ti tolik říct,
že nebude stačit ani pohled,
na mě, na Tebe,
na měsíc …
Autor Dollinka, 23.05.2011
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí