O mých básních

O mých básních

Anotace: Odraz chvilek "umění".

Sbírka: Ztracená v umění

Tak zase skládám
a nejspíš o Lásce, co mi sílu dává,
i když je pryč a jen doufat ve štěstí mi zbývá.

Stejně ale skládám
svou líbeznou píseň
s lyričností na hladině vody.
Skládám svou lyrickou báseň
a prosím o důvody
k básním.

Někdy je krutost nadmíru velká
a básně jsou
jako slza, co po tváří stéká.
Po které se uleví.

Stejně tak změní se
s radostí
když objeví se úsměv
bez náznaků neštěstí.

Takhle jsou moje básně subjektivní
a po čase významem zhynou,
tak nechávám básně plynout
bez zkrocení a jemností.

Dávám do nich své srdce a střípky z něho,
pokaždé,
když je rozbité.
Autor Philosophic Theory, 23.05.2011
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Fungal, Cassée Moteur, Samantha Graham, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí