Je to láska?

Je to láska?

Anotace: ...

Kdyby uměla láska přenášet,
tak jak se říkává,
na adrese Jizerské bylo by slyšet,
jak nahrávací studio vzrůstává.

Tiše doufala bych,
že next song patřit bude slečně,
která touží po tobě snad věčně.

Nemusíš sledovat její kroky,
"Malá" přesně ví kam jít,
ví to už roky.

Jseš osud její,
který kováři do podkov lejí.
Ptáš se:
"Je to láska?"
Autor K.lara, 23.05.2011
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí