Noc

Noc

Anotace: Co pro mne znamená noc...

Noc je pro mne vysvobozením,
z pravdy i lži světla dne.
V noci objasní se mi všechna zklamání,
ale i nové naděje.
Já nejsem večer velký spáč,
proto zkoumám i doufám v nový život,
který v realitě dne objasní mi všechny pravdy,
a od včerejších ran zas odváže mi fáč.
Noc je krásná.
To co ve dne neviděl jsem,
v noci opět vidím.
Noc je plná nadějí,
které den odnese mi rychleji,
než noc poslední paprsek světla.
Autor Gold Dust Man, 23.05.2011
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí