Pro toho co z nepochopitelných důvodů do srdce se vryl...

Pro toho co z nepochopitelných důvodů do srdce se vryl...

Anotace: ..,..

Tak zas padám
padám
padám
do prachovýho peří,
ty se usmíváš
já lítám
lítám
lítám
v oblaku tvý vůně,
a svý bezvládí,
jemně hladí kapradí,
chlad jezer,
prosím,naději mi neber,
nech mě snít,
že na konci duhy něco je,
chci dál psát svý eseje.

Mám po tobě hlad
a chci tě hladit,
ty máš mě jen rád,
a já ti chtěla patřit.
Tobě to nevadí,
jezera vyschla,
zvadlo kapradí,
tak zas padám
padám
padám
ze slunečních lučin
a ty jsi zticha
ze svých příčin.
Autor Jekyll & Hyde, 24.05.2011
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Noc17, labuť, CULIKATÁ, Jen tvůj anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

klasická kostka kdy uklouzneš když zrovna nechceš a ztratíš půdu pod nohama...

24.05.2011 02:15:00 | Jekyll & Hyde

sebrany nadeje a promarneny pady odnikud nikam, to je tak nejak zivot v kostce.. -T-

24.05.2011 01:47:00 | Jen tvůj anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí