Mašinérie

Mašinérie

Anotace: -

tíživé tanky, kolem drnčí zem
pod kovovými koly pukají zbytky cihel a tvárnic
tunové pumy rozrážejí plášť země
kulatou a tvrdou lebku
padlé kolosy
obrovské rezavé konzervy se kutálejí městem
špinavé,
betonové panely se hroutí, drtí pod sebou tíseň
prach sedá dřív než se zvedne
vzduch ztěžkl jedy které končí život
nebe za hřmotu behemotů padá jako černá lavina
pohřbí bledé tváře ostatků

a já se probouzím do nového dne
Autor Krapet, 24.05.2011
Přečteno 237x
Tipy 4
Poslední tipující: Šepot ve větru, James Libustka, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí