Přátelé

Přátelé

Anotace: Poděkování všem přátelům.

Jste jako má druhá rodina,
co přátelstvím a láskou mé srdce zalila.

S vámi se těším do dalšího dne ,
bez vás by bylo po mě.

Vás já mám ze všech nejraději,
s vámi mám ještě naději.

Při mě vy pořád stojíte,
a na nohách mě držíte.

Jste všechno co mi je drahé,
mí milovaní přátelé.
Autor Elmeres, 24.05.2011
Přečteno 444x
Tipy 2
Poslední tipující: Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí