Nemoc tohoto století

Nemoc tohoto století

Anotace: Fenomén této doby...

Spěcháš ..?
Však co máš teď ti nikdo nevrátí
Až nemoc ti život rozvrátí
A naruby obrátí
Spěcháš však...

Řekli ti času není dosti
Čím dřív tím líp
Však co máš teď ti nikdo nevrátí
Až život ti rozvrátí
Nemoc tohoto století

Radost či prokletí
Nemoc tohoto století
Jak bránit se máš ...

Změna v myšlení
Usměv tvůj na rtech to nezmění
Změna v myšlení to bude však
Až přijde poznáš jí
Autor pledge.cz, 24.05.2011
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí