Mare Frigoris..

Mare Frigoris..

Anotace: .. na Měsíci http://autostarsuite.net/photos/leonrd/images/13665/original.aspx

Zamrzlé srdce se válí
v Mare Frigoris
ani se nehne, z povzdálí
skal akropolis

krátera Plato se zvedá
v němž zřítelnice
dokořán, kontrastně bledá
tvář méně-více

přivádějí k vytržení
mé toulavé sny
sval v ledu, ode rtů tření
jej dech tělesný

přiměl v Moři Chladu k hnutí
- je jako z gumy
srdce na štěrku a suti
show dělat umí
Autor Petbab, 25.05.2011
Přečteno 309x
Tipy 14
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, PIPSQUEAK, labuť, Hazentla, Mbonita, Doradan, James Libustka, Skalsky Pavel, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí