Nesmysly

Nesmysly

Anotace: .

Na naší planetě,
Země, se jí říká.
Nikdo už nechce tě,
odpadlíka.

Tak na nic nemysli,
jen zavři oči.
Na naší planetě,
svět dál se točí.

Šedý kal na mysli,
slova bere ti z úst.
Povídáš nesmysly.
Belgický masopust?

Tóny nočního osamění
nikdo je nevidí
nikdo je neslyší
nikdo tu totiž není.

Život ve vesmíru,
těžko se hledá.
Samota na míru
tvoje tvář bledá.

Ve tmě zas září
ovce se páří
maso se vaří
tvoje tvář bledá
projevy stáří

Co? Kdy? Jak? A proč?
Země se dál točí
jak velký kolotoč
a miliony očí
ani neví proč.

Znovu a znovu dokola,
točíme se bez námahy.
Cukřík pro mne pro vola
ocenění mojí snahy.
Autor Jordan17, 25.05.2011
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí