Pozdní příchod

Pozdní příchod

Anotace: zase jsem přišel pozdě...

Před nosem mi neujelo,
metro jenom těsně.
Zatímco tu tvoje tělo
bylo na čas přesně.

Omlouvám se za zpoždění.
Snad ta kytka něco změní,
na tvém mírném rozhořčení.
Autor Jordan17, 25.05.2011
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí