Hříchy Světla

Hříchy Světla

Anotace: Trochu z duše, trochu ze srdce, trochu z koutků mysli a malinko ze šestého kruhu pekla (nebo ze sedmého nebe?)... Moc prosím o komentáře...

Už nevím
věřím nebo už ne?
a musím věřit
když vím?

jen sním
jen s ním

v záři stínů
v půlkruhu měsíce
uslyšet tisíce

vnímat bolest
lásku a smrt
křížové výpravy do Zapomnění

létat ve vodě
po nebi plout
nechat drakkar unášet proudy
myšlenek

jen sním
jen s ním
v koutech hovořím
o budoucnosti srdcí

možná ano
a možná ne
a snad mi to jednou promine
že do konce svých dnů
do doby Před Úsvitem
budu myslet jen na křídla
a padající listí

a snad i Bůh až zjistí
že po nocích strháváme svatozář
a pokládáme ji na oltář

a jsme si téměř jistí
že i Světlonoš
dostane zpět
svá křídla
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 25.05.2011
Přečteno 262x
Tipy 10
Poslední tipující: Madanik, Juan Francesco de Faro, Alien.v.v.s., Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemusíš, ale můžeš ...
st

28.05.2011 09:00:00 | Alien.v.v.s.

odvážná kontroverzní duchaplná básnická

25.05.2011 15:56:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí