čekání

čekání

Anotace: čekám na spasení

Nevím kam si se ztratil
nevím kde tě najít
nevím kde mam být
a žít dál tvou paní.

Nechci čekat na naděje
nechci čekat na tebe
čekala jsem nejdéle
pak v ruce s ní jsi odletěl.

Tak se dávám tam kde ticho je
sedávam tam kde blaho je mim panem
sedávam tam a myslím na tebe
na vlka se srdcem laskavém.

Na toho vlka co miloval mě
na vlka co zbožnoval mě
tak na tebe nečekám vlku muj
jednoho dne budeš můj!

Jednoho dne ano,ale nevím kdy
a čekat na ten den už dál nechci
čekala jsem století
tak odlítám do dáli.

Až připravený budeš ty
tak najdi tu vlcici
najdi ji a řekni ji
že už navěky seš její.

Zatím vlčice sama pobývá
ta pustina se rozlíhá
rozhlíhá se smutkem po tobě
tak vrat se ke mě čekám na tebe:(
Autor vlcatko, 25.05.2011
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí