Rádo se stalo

Rádo se stalo

Anotace: ..

V poli to zlátne
Zraje vše kolem
Bezvětří vládne
A já mám dojem... ??

Že vlídnou rukou
U srdce zahřeji
Ty si to zasloužíš
Můj milý.......příteli

Ten černej anděl
Zkřížil Ti cestu
Zkus hledat naděj
V dobrém jeho gestu

Havraní křídla mít
A srdce z ledu?
Tohle Ti nepatří..
Já ten boj svedu

************************
Neděkuj za řádky
Neděkuj za slova
Budem psát pohádky
Začneme od znova =o)
Autor BlackAngel, 25.05.2011
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Anjesis, labuť, najrob7410, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Natažená dlaň a otevřené srdce je ten největší dar...

25.05.2011 22:46:00 | labuť

ST tisicekrat. moc hezky

25.05.2011 21:56:00 | najrob7410

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí