Neotáčej svoji hlavu

Neotáčej svoji hlavu

Anotace: Neotáčej svoji hlavu

Už když jsi se narodil osud jsi měl určený
Život v hlavách rodičů přesně vymyšlený
Tvou cestu vystlali mechem a květinami
Nikdo však nepočítal z tvé strany s námitkami

Dělat co chtějí a nepřekročit mantinel
Tajit své činnosti a ukrývat sny cos´ měl
Oni měli v rukách všechny finanční zdroje
Neměls´ samostatnost ani věk začít s vlastním odbojem

Tak teď poslouchej radu mou
Kterou ti teď dám
Nesmíš jenom poslouchat
Už začni svůj život sám – řiď ho sám

Neotáčej svoji hlavu – zapomeň na minulost
Neotáčej svoji hlavu – čas vyléčí tu úzskost
Neotáčej svoji hlavu – znič rodičů příspěvek
Neotáčej svoji hlavu – zapoj svůj vlastní mozek

Né tak pochopte změňte nadvládu ve volnost
Ukazujte raďte ale pěstujte samostanost
Protože vzpomeňte na svou vlastní minulost
Kam vás dovedla a zkuste změnit budoucnost

Zaslepeni láskou tvé právé já zabíjí
Samostatnost a volnost v tobě ubíjí
Nyní přišel čas seznámit je s realitou
Zničit jejich nadvládu a začít kráčet svou vlastní cestou

Neotáčej svoji hlavu – zahoď temné obavy
Neotáčej svoji hlavu – řiď se podle své hlavy
Neotáčej svoji hlavu – zkus se vydat svou cestou
Neotáčej svoji hlavu – je dlouhá a těžšká ale je tvou

Nevím přesně za jak dlouho ji dosáhneš a kdy
Jedno však vím jistě budeš na ni hrdý
Autor Hugo Zhor, 26.05.2011
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí