Konec dinosaurům

Konec dinosaurům

Anotace: Stále se opakující, divní lidé...

Ten co křičel
Poznal chybu
Potom s hlavou unavenou
Dokřičel
Jeho bělostný vous je příliš dlouhý
Než aby poslouchal němý slouhy

Strana má sílu
Jak k práci
Tak k dílu
Chovají se její přátelé
Pijí, hodují, radují se
To oni umí
Neznají míru

Ožralé věty sjíždějí dolů
Tam jsou jen oni
Přežívají a žijí

Říkám novum ?
Ne, já říkám zděšení !!!

Mají svůj názor
Dnes takový
A za pár dní onaký
Mechový koberec poznáte lehce
Až uslyšíte jemně a křehce
Slibů plnou hubu
Kdy vezme to konec
Konec dnešním dinosaurům…
Autor pledge.cz, 26.05.2011
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí