Něco se děje

Něco se děje

Anotace: ..zneklidněná...

Něco se děje..

praskají nápravy
mých
šrotujících kol
ve snaze
odpovědi získat

něco se děje..
cítím,
hledám,
slídím,

někde
se sepisuje protokol
o nás
bez nich
proti komu
kleje se často
“ u sta hromů „
a násobeno ozvěnou
do mojí hlavy
tisíce jich tříská

záchvěvy citu,
nápor hněvu
rozkoše burcování,
za okny domů
pozornost chce si získat
- ne však moji

Něco se děje?
už snad se i bojím-
jak neodbytné
je to ptaní..

útočná únava
mi straží pasti,
můj
bystrý
instinkt
šelmy
pokouší se ranit..


Něco se děje!
Slečno,pane,
paní!
Někdo chce podvést
z duše do papíru psaní
někde se nová bytost rodí
Někdo nám vaří
kaši z vody
a
známý
co ho máme rádi
otočil se
uraženě zády
v kapse naši peněženku

Něco se děje.
Uvnitř Duše světa
kručí hlad

temný stín tam venku
zprvu
tak běžně tmavošedý
vycítil slabost
a panovačně
chce si na zrcadlo hrát.

Někdo už nechce
naslouchat,
někdo svlék důvěře
cudný šat
a pokoře
ustavičně schody mydlí

Něco se děje

něco v nás praská
snad se prostor čistí
aby vládu
nastolila

* * * * *
Autor zvířenka, 26.05.2011
Přečteno 387x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, efeeez, V.N.Losinský, voslík, Elisha, šuměnka, Jiparo, Dota Slunská, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děje se Něco...

12.09.2011 20:35:00 | enigman

Láska? A šuměnka už řekla přesně to, co jsem chtěla říct...

13.06.2011 18:32:00 | voslík

někdy mám obdobné pocity
obdobné vnímání
však v rámci záštity
je do miziva rozháním...

03.06.2011 13:05:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí